Kiniškas pomidorų, bulvių ir ryžių troškinys
Jei jums patinka pomidorai, manau, jums patiks šis kiniškas pomidorų, bulvių ir ryžių troškinio receptas. Pomidoruose gausu vitaminų, o sveika mityba sustiprins mūsų atsparumą. Kai šaldytuve turite dalį likusių ryžių, kaip norite juos virti? Jei nenorite daugiau laiko skirti patiekalų gaminimui, tuomet galite į ryžius įberti keletą garnyrų ir leisti jiems išvirti tame pačiame puode – taip greičiau gausite pietus ar vakarienę.
Į receptą įpilu pomidorų padažo, kad pagerinčiau spalvą ir pomidorų skonį. Jei nenorite pomidorų padažo, galite įdėti daugiau pomidorų, kad padidintumėte sultinio pomidorų skonį. Bulves verdame atskirai, nes jos verda ilgiau nei kiti ingredientai. Taigi, bulves išverdame iš anksto, kol jos išvirs 70–80%, prieš dedant jas į pomidorus, kad baigtume virti.
Kiniškas pomidorų, bulvių ir ryžių troškinys
Jei mėgstate pomidorus, tai manau patiks šis pomidorų, bulvių ir ryžių troškinio receptas. Pomidoruose gausu vitaminų, o sveika mityba sustiprins mūsų atsparumą ligoms. Šiame recepte naudojami ryžių likučiai ir greitai paruošiami pietūs ar vakarienė. Į receptą įpilu pomidorų padažo, kad padidinčiau spalvą ir pomidorų skonį. Jei nenorite naudoti pomidorų padažo, galite įdėti daugiau pomidorų, kad sriuba būtų sodraus skonio. Kadangi bulvės verda ilgiau, bulves verdame, kol jos beveik iškeps, tada suberiame į troškinį, kad baigtume virti.
-
Paruoškite ingredientus.
-
Bulves nulupkite ir supjaustykite 1 cm kubeliais (apie ⅜ colio), pomidorus supjaustykite kubeliais, o česnaką susmulkinkite.
-
Į puodą įpilkite tiek vandens, kad apsemtų bulves, ir virkite bulves, kol iškeps 70–80%. Išimkite bulves ir išsaugokite vandenį vėlesniam naudojimui.
1 bulvė
-
Į wok keptuvę įpilkite 20 ml aliejaus, suberkite susmulkintą česnaką ir pakepinkite kelias sekundes, kol pasidarys kvapnus. Tada sudėkite pomidorus.
2 skiltelės česnako, 20 ml aliejaus, 1 pomidoras
-
Kai pomidorai išskirs sultis, suberkite bulves. Pagardinkite sojos padažu, austrių padažu ir pomidorų padažu. Išmaišykite, kad susimaišytų ir, jei reikia, įberkite druskos pagal skonį.
7 ml šviesaus sojų padažo, 5 ml austrių padažo, 10 ml pomidorų padažo, 2 ml druskos
-
Įpilkite 150–200 ml (5–6 ½ uncijos) vandens iš bulvių ir troškinkite ant vidutinės-mažos ugnies 5 minutes.
-
Sudėkite ryžius. Gerai išmaišykite, kad susimaišytų ir užvirkite. Kai troškinys užverda, jis baigtas.
200 g virtų ryžių
-
Perkelkite į dubenį ir patiekite.
Kalorijos: 316kcalAngliavandeniai: 51gBaltymai: 6gRiebalai: 10gSotieji riebalai: 1gPolinesotieji riebalai: 3gMononesotieji riebalai: 6gTrans riebalai: 0,04gNatris: 773mgKalis: 665mgPluoštas: 4gCukrus: 3gVitaminas A: 537TVVitaminas C: 31mgKalcis: 37mgGeležis: 1mg
Ar jums patinka „My Chinese Home Kitchen“?
Džiaugiamės šiais autentiškais namų receptais su jumis. Mano kinų namų virtuvė yra meilės darbas.
Prašome papasakoti apie mus savo draugams!
Sužinokite daugiau apie „My Chinese Home Kitchen“ mūsų puslapyje „Apie“.
Prašome palikti komentarą arba PRENUMERUOTI mūsų naujienlaiškį.
Norėdami gauti daugiau originalių vaizdo įrašų, apsilankykite „YouTube“ ir „Rumble“ skiltyje „My Chinese Home Kitchen“.