Kiniškos aštrios troškintos vištienos pėdutės

Kiniškos aštrios troškintos vištienos pėdutės


Šiandienos aštrių troškintų vištienos pėdučių receptas yra antrasis vištienos pėdučių receptas iš mano kinų namų virtuvės. Vištienos pėdos yra vienas iš tų maisto produktų, kuriuos žmonės mėgsta arba visiškai atsisako valgyti. Šiek tiek stebėtina, kad mano pirmasis vištienos pėdučių receptas yra vienas populiariausių ir labiausiai ieškomų receptų „My Chinese Home Kitchen“. Tiesą sakant, vištienos kojos yra skanios tinkamai apdorojus ir iškepus. Aš esu iš tų žmonių, kurie mėgsta valgyti vištienos kojeles.

Kiniškai troškintos aštrios vištienos pėdutės
Vaizdo kreditas: Chen Jing for My Chinese Home Kitchen, 2024 m.

Kepimas kinų stiliaus troškintų vištienos pėdų

Kepti kiniškas aštrias troškintas vištienos kojeles paprasta, bet atima daug laiko. Pirmiausia blanširuojame vištienos kojeles, dedame imbiero griežinėlius, žalius svogūnus ir kepimo vyną, kad pašalintume „žuvies“ vištienos pėdų kvapą. (Kinų kalbos žodis, reiškiantis nemalonų maisto kvapą, pažodžiui išvertus į anglų kalbą reiškia „žuvies“, bet tai nėra žuvies kvapas.)

Po to, kai blanširuosime vištienos kojeles, pakepinkite česnaką ir aštrias, aštrias xiaomila pipirus, kad sukurtume pagrindinį skonį vištienos pėdų skrudinimui. Apkepinus įpilame vandens, kad apsemtų vištienos kojeles ir pavirinus 30 min., vištienos pėdutės taps minkštos ir lipnios. Tada jie patiekiami, o suvalgę vištienos pėdų kaulus nesunkiai pašalinsite. Paragausite česnako ir aštraus skonio vištienos pėdeles.

Kiniškos aštrios troškintos vištienos pėdutės

Kiniškos aštrios troškintos vištienos pėdutės

tylus

Vištienos pėdos yra vienas iš tų maisto produktų, kuriuos žmonės mėgsta arba visiškai atsisako valgyti. Šiek tiek stebėtina, kad mano pirmasis vištienos pėdučių receptas yra vienas populiariausių ir labiausiai ieškomų receptų „My Chinese Home Kitchen“. Tiesą sakant, vištienos kojos yra skanios tinkamai apdorojus ir iškepus. Aš esu iš tų žmonių, kurie mėgsta valgyti vištienos kojeles.Kepti aštrias troškintas vištienos kojeles paprasta, bet atima daug laiko. Pirmiausia blanširuojame vištienos kojeles, dedame imbiero griežinėlius, žalius svogūnus ir kepimo vyną, kad pašalintume „žuvies“ vištienos pėdų kvapą. Po to, kai blanširuosime vištienos pėdeles, pakepinkite česnaką ir aštrias, aštrias xiaomila pipiras, kad sukurtume pagrindinį vištienos pėdų skonį, kai jas rusvinsime. Galiausiai vištienos kojos troškinamos. Po ilgo kepimo vištienos pėdos taps minkštos ir lipnios, o jas valgydami galėsite lengvai pašalinti vištienos pėdų kaulus. Paragausite česnako ir aštraus skonio vištienos pėdeles.

Paruošimo laikas 15 minučių

Virimo laikas 40 minučių

Bendras laikas 55 minučių

Kursas Užkandis, Užkandžiai

Virtuvė Kinų virtuvė namuose

Porcijos 2

Kalorijos 494 kcal

  • Paruoškite ingredientus. Nuplaukite juos švariai.

  • Paruoškite vištienos kojas. Pašalinkite vištienos pėdų pirštų nagus ir kulkšnies dalį. Tada per vidurį supjaustykite vištienos kojeles į dvi dalis.

  • Susmulkinkite česnaką, čili pipirą ir svogūną. Supjaustykite imbierą.

  • Blanširuokite vištienos kojeles: įpilkite tiek vandens, kad apsemtų vištienos kojeles, įdėkite svogūną, imbiero griežinėlius ir 20 ml (4 šaukštelius) virimo vyno. Užvirinkite ant stiprios ugnies, tada toliau virkite ant vidutinės ugnies 5 minutes. Tada išimkite vištienos kojas ir nuplaukite. Atidėkite į šalį. Supilkite likučius į puodą.

    10 vištienos pėdų, 1 žalias svogūnas, 20 ml Shaoxing kulinarinio vyno, 15 g šviežio imbiero

  • Wok keptuvę pakaitinkite iki parūkymo. Wok keptuvėje supilkite šiek tiek šalto aliejaus ir supilkite į karščiui atsparų indą. Į wok keptuvę įpilkite 20 ml (4 šaukštelius) aliejaus ir suberkite smulkintą česnaką bei čili pipirą. Kai po kelių sekundžių pajusite aromatą, sudėkite vištienos kojeles.

    6 skiltelės česnako, 20 ml kepimo aliejaus, 6 švieži xiaomila čili pipirai

  • Įpilkite 5 ml (1 arbatinį šaukštelį) tamsaus sojų padažo, 20 ml (4 šaukštelius) šviesaus sojų padažo ir 10 ml (2 šaukštelius) austrių padažo. Maišydami kepkite tolygiai.

    5 ml tamsaus sojų padažo, 20 ml šviesaus sojų padažo, 10 ml austrių padažo

  • Įpilkite tiek vandens, kad tik apsemtų vištienos kojeles.

  • Užvirus ant stiprios ugnies, toliau virkite ant vidutinės-mažos ugnies 30 minučių. Sultinys sumažės ir sutirštės, todėl gerai ir dažnai maišykite.

  • Pabarstykite smulkintais žaliais svogūnais ir viskas.

    1 žalias svogūnas (supjaustytas)

Kalorijos: 494kcalAngliavandeniai: 21gBaltymai: 32gRiebalai: 31gSotieji riebalai: 6gPolinesotieji riebalai: 7gMononesotieji riebalai: 14gTrans riebalai: 0,04gCholesterolis: 118mgNatris: 836mgKalis: 604mgPluoštas: 3gCukrus: 10gVitaminas A: 1546 mTVVitaminas C: 199mgKalcis: 172mgGeležis: 3mg

raktinis žodis vištienos pėdutės, česnakai, austrių padažas, laiškiniai svogūnai, shaoxing vynas, sojos padažas, tamsusis, sojų padažas, šviesus, xiao mi la čili pipirai

Ar jums patinka „My Chinese Home Kitchen“?

Džiaugiamės šiais autentiškais namų receptais su jumis. Mano kinų namų virtuvė yra meilės darbas.
Prašome papasakoti apie mus savo draugams!
Sužinokite daugiau apie „My Chinese Home Kitchen“ mūsų puslapyje „Apie“.

Prašome palikti komentarą arba PRENUMERUOTI mūsų naujienlaiškį.

Norėdami gauti daugiau originalių vaizdo įrašų, apsilankykite „YouTube“ ir „Rumble“ skiltyje „My Chinese Home Kitchen“.



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -