Mažai angliavandenių kiniškos jautienos receptai – mano kiniška namų virtuvė

Kinai jautienos nevalgo dažnai. Tačiau turime keletą autentiškų kiniškų jautienos patiekalų, kurių vienoje porcijoje yra mažiau nei 20 g angliavandenių. Mėgaukitės šiais mažai angliavandenių turinčiais kiniškos jautienos receptais kaip sveikos mitybos plano dalimi.
Šie jautienos patiekalai svyruoja nuo aštrių iki pikantiškų, todėl kiekvieno skoniui tinka. Nors daugelis dietų kritikuoja raudoną mėsą, ji yra puikus baltymų šaltinis. Jautiena sudaro 22–26% baltymų, priklausomai nuo gabalo ir paruošimo, taip pat yra puikus geležies ir cinko šaltinis.
Pagal Healthline:
Liesos, virtos jautienos baltymų kiekis yra apie 22–26%.
Gyvūniniai baltymai paprastai yra aukštos kokybės, juose yra visos devynios nepakeičiamos aminorūgštys, reikalingos jūsų kūno augimui ir palaikymui. Kaip baltymų statybinės medžiagos, aminorūgštys yra labai svarbios sveikatai. Jų sudėtis baltymuose labai skiriasi, priklausomai nuo maisto šaltinio. Mėsa yra vienas iš pilniausių baltymų šaltinių, jos aminorūgščių profilis yra beveik identiškas jūsų raumenų aminorūgščių profiliui.
Mažai angliavandenių turintys autentiški kinietiški jautienos receptai „My Chinese Home Kitchen“.
Mėgaukitės šiais mažai angliavandenių turinčiais kiniškos jautienos receptais! Šį sąrašą periodiškai atnaujinsime, kai į „My Chinese Home Kitchen“ įtrauksime daugiau jautienos receptų, todėl patikrinkite dar kartą.
1

Jing kiniška aštri jautiena
Peržiūrėkite šį receptą
2

Aštri kiniška šalta jautiena
Peržiūrėkite šį receptą
3

Kiniška kubeliais pjaustyta jautiena su švelniais čili pipirais
Šiandien gaminsime sveikai iš sveikų ingredientų. Jei jums patinka jautiena, galite pabandyti gaminti šį patiekalą su manimi. Šiame recepte naudojama technologija, vadinama slidžiąja danga, panašiai kaip „Green Pepper“ jautienos nugarinė. Jautiena marinuojama tirštu krakmolu, po to sausai blanširuojama šiltame aliejuje (verdančio vandens temperatūroje), o ne karštame aliejuje kaip giliai. Tai suteikia jautienai švelnią, aksominę tekstūrą.
Peržiūrėkite šį receptą
4

Jautienos nugarinė su žaliosiomis paprikomis
Mūsų mokytojas Zhu Jinge išmokė mus šio skanaus, švelnaus jautienos nugarinės recepto, naudodamas sauso blanširavimo techniką žemos temperatūros aliejuje. Blanširavimas – tai daržovės ar mėsos kepimo būdas vidutiniškai karštame skystyje, netoli virimo temperatūros, nuo kelių sekundžių iki kelių minučių. Prieš blanširavimą jautienos nugarinė pagardinama ir suminkštinama kepimo sodos, krakmolo, vyno, sojų padažų, aliejaus ir cukraus marinatu. Po blanširavimo jautienos nugarinės juostelės baigiamos kepti iki traškios dangos, padengtos krakmolo vandeniu (DăQiàn 打芡). Žalieji pipirai suteikia patiekalui ryškią spalvą ir kontrastingą tekstūrą: traškūs pipirai su minkšta jautiena. Kiti ingredientai yra kiniški kabės: laiškiniai svogūnai, česnakai ir imbieras.
Peržiūrėkite šį receptą
Ar jums patinka „My Chinese Home Kitchen“?
Džiaugiamės šiais autentiškais namų receptais su jumis. Mano kinų namų virtuvė yra meilės darbas.
Prašome papasakoti apie mus savo draugams!
Sužinokite daugiau apie „My Chinese Home Kitchen“ mūsų puslapyje „Apie“.
Prašome palikti komentarą arba PRENUMERUOTI mūsų naujienlaiškį.
Norėdami gauti daugiau originalių vaizdo įrašų, apsilankykite „YouTube“ ir „Rumble“ skiltyje „My Chinese Home Kitchen“.
